Νέα επίθεση στο μετρό στο Μοναστηράκι...

Νέα επίθεση από αγνώστους πραγματοποιήθηκε σε σταθμό μετρό, μετά από αυτή...
τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Κεραμεικό.

Χθες λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στο Μοναστηράκι, περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας βαριοπούλες, έσπασαν 8 μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων, 5 ακυρωτικά, ATM, τζαμαρίες με χάρτες του μετρό και το γραφείο του σταθμάρχη.

Επιπλέον, έγραψαν με σπρέι στους τοίχους διάφορα συνθήματα για την απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων και πέταξαν φέιγ βολάν. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, άγνωστοι έριξαν πέντε βόμβες μολότοφ, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Έκτακτα μέτρα της ΕΛΑΣ

Μετά τις δύο επιθέσεις, επικρατεί έντονος προβληματισμός στην ΕΛΑΣ, που θα ενισχύσει τις εμφανείς περιπολίες με αστυνομικούς, αλλά και περιπολίες της κρατικής ασφάλειας για συλλογή πληροφοριών και ειδοποίηση για τέτοιου είδους ενέργειες.

Μάλιστα, εξετάζεται να τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ σε κεντρικά σημεία σταθμών του μετρό, που θα υποστηρίζονται από νεοσυσταθείσα μηχανοκίνητη μονάδα συλλήψεων, που λειτουργεί στα πρότυπα της παλιάς ομάδας ΔΕΛΤΑ.
Πηγή
Νέα επίθεση στο μετρό στο Μοναστηράκι... Νέα επίθεση στο μετρό στο Μοναστηράκι... Reviewed by george b on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.