Λιμενικός στη Νάξο βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα

Τη φωνή της συνείδησής του άκουσε ένας λιμενικός στη Νάξο, ο οποίος... βρήκε και παρέδωσε μία τσάντα γεμάτη μετρητά και κοσμήματα.

Ο Αγγελος Χατζηνικολάου ήταν εκτός υπηρεσίας και κατευθυνόταν στο σπίτι του, όταν βρήκε στο δρόμο μία γυναικεία τσάντα, η οποία- σύμφωνα με το naxostimes- περιείχε 22.500 ευρώ και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα 50.000 ευρώ.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τον Λιμενάρχη Νάξου και παρέδωσε την τσάντα στο λιμεναρχείο, προκειμένου να αναζητηθεί η κάτοχος της. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν έχει εμφανιστεί κάποιος για την τσάντα, ενώ εικάζεται ότι αυτή ανήκει σε κάποια γυναίκα καταγόμενη από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, καθώς σε αυτή υπήρχε γραμμένο ένα γυναικείο όνο,α.

Εκανα το καθήκον μου, όπως άλλωστε ορίζει και η θέση μου, χωρίς να σκεφτώ περαιτέρω. Αμέσως ειδοποίησα την υπηρεσία μου και παρέδωσα στο Λιμεναρχείο Νάξου τα ανευρεθέντα», δήλωσε στο naxostimes ο κ. Χατζηνικολάου, Αρχικελευστής που πήρε μετάθεση στη Νάξο από τη Σάμο πριν από δυο μήνες.

«Αισθάνομαι υπερήφανος. Δίνω ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά μου και κατ' επέκταση στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης νιώθω ανακουφισμένος. Μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια», πρόσθεσε ο κ. Χατζηνικολάου.
Λιμενικός στη Νάξο βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα Λιμενικός στη Νάξο βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα Reviewed by george b on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.