ΕΕΑ: Αλληλεγγύη των επαγγελματιών στους πρόσφυγες

Στο πλαίσιο της τεράστιας επιχείρησης αλληλεγγύης του ελληνικού λαού μας προς τους... δεινοπαθούντες πρόσφυγες και μετανάστες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή, καλεί τα μέλη του όπως δείξουν έμπρακτα και τη δική του αλληλεγγύη.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττική και το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού προσφύγων, ορίστηκαν τα είδη και τα σημεία στα οποία οι επαγγελματίες μπορούν προσκομίσουν τα είδη που μπορούν να προσφέρουν όπως στον παρακάτω πίνακα

Η δημιουργία του «Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων», αποφάσισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας. Πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους Κέντρο που θα παρέχει υπηρεσίες τύπου logistics, για όλη τη χωρική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

Κοινή επιδίωξη των δύο μερών είναι η συντονισμένη συγκέντρωση, ασφαλής αποθήκευση, η σωστή καταγραφή και ο έγκαιρος εφοδιασμός των σημείων όπου παραμένουν πρόσφυγες για το διάστημα που τα δύο μέρη συμφωνούν ότι υπάρχει ανάγκη. Το Κέντρο διαχείρισης δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, σε απόσταση 300 μέτρων από την είσοδο των εγκαταστάσεων του TAE KBON NTO, στο γραμμικό κτίριο επί της παλιάς παραλιακής λεωφόρου. Ο χώρος, ιδιοκτησίας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου - ΕΤΑΔ ΑΕ, είναι γνωστός ως «Εσπλανάδα».
ΕΕΑ: Αλληλεγγύη των επαγγελματιών στους πρόσφυγες ΕΕΑ: Αλληλεγγύη των επαγγελματιών στους πρόσφυγες Reviewed by george b on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.