ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ - Δες τι κάνει σήμερα η καμαριέρα του Στρος Καν...Πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο που κόστισε στον Ντομινίκ Στρος Καν την θέση του διευθυντή του ΔΝΤ και...
του υποψήφιου για την Προεδρία της Γαλλίας, η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο άλλαξε εντελώς ζωή.

Η δίκη τότε ήταν το πρώτο θέμα παγκοσμίως, όπως και η επεισοδιακή σύλληψη του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, και έληξε με μια οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σήμερα η 37χρονη καμαριέρα ζει ανάμεσα στο Ντακάρ και τη Νέα Υόρκη.

Όλα δείχνουν ότι αυτό που της συνέβη ήταν τραγικό, αλλά η τύχη της χαμογέλασε οικονομικά.

Η Ντιάλο απέσπασε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Στρος Καν και αρχικά επένδυσε ένα μέρος από τα χρήματα ανοίγοντας ένα φτωχικό εστιατόριο στο Μπρονξ, όπου μπορούσε κανείς να βρει αμερικανική και αφρικανική κουζίνα.

Κατά έναν παράδοξο τρόπο το εστιατόριο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα η Ντιάλο να ανοίξει οριστικά τα φτερά της για αλλού.


Σήμερα, η «διάσημη» καμαριέρα, σύμφωνα με το αφρικανικό σάιτ Africaguinee.com, κάνει επενδύσεις στην Αφρική. Έχει εγκατασταθεί στη Σενεγάλη, στο σικάτο προάστιο Sacré Coeur 3, και έχει αγοράσει ένα τριώροφο κτίριο στο Ντακάρ, το οποίο αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα.

Η πρώην καμαριέρα κατάγεται από τη Γουινέα και μετακόμισε στις ΗΠΑ με την κόρη της για μια καλύτερη ζωή.
ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ - Δες τι κάνει σήμερα η καμαριέρα του Στρος Καν... ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ - Δες τι κάνει σήμερα η καμαριέρα του Στρος Καν... Reviewed by masha on 10:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.