Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο και τον άφησαν εκεί σαν θέαμα!
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε χθες κάτοικος...
του Αλικιανού, όταν αντίκρισε μπροστά του ένα κρεμασμένο σκυλάκι.

Κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι σκότωσαν με φρικτό τρόπο το αδέσποτο και το άψυχο κορμί του παρέμενε στο σημείο ως απόδειξη της αρρωστημένης πράξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό, άλλο ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε στον Αγ. Νεκτάριο, στην λεωφόρο Σούδας.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων, που «έπεισε» την αστυνομία να κάνει κάτι για την απομάκρυνση του ζώου, μόνο όταν επικαλέστηκε τους τουρίστες που θα δουν το κρεμασμένο ζώο.

Όπως σημειώνουν μέλη του Συλλόγου:

«Το σκυλάκι ένα αδύνατο δύστυχο αδέσποτο βρέθηκε κρεμασμένο σε περιοχή μεταξύ Αλικιανού, Αγιάς και Κυρτωμάδω. Ο κάτοικος που μας ενημέρωσε επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά του απάντησαν οτι δεν μπορούν να κανουν κάτι, ουτε να το ξεκρεμάσουν.

Χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε εμείς με το Α.Τ Χανίων να ενημερώσουμε, οτι αύριο απο το σημειο εκείνο θα περάσει το τρενάκι με δεκάδες ή εκατοντάδες μέσα στην ημέρα ξένους, οι οποίοι και θα δουν τα αξιοθέατα του νησιού μας, δηλαδή το κρεμασμενο σκυλί, ώστε να αποφασίσει η αστυνομία να κάνει κάτι, όπως μας υποσχέθηκαν.

Δυστυχώς  άρχισαν και πάνε να κρεμάνε ζώα στα Χανιά, μεσαίωνας και πίσω δηλαδή, δύο περιστατικά μέσα σε λίγες ημέρες , ενώ για αρκετά χρόνια είχε σταματήσει η βάρβαρη αυτή πράξη».
Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο και τον άφησαν εκεί σαν θέαμα! Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο και τον άφησαν εκεί σαν θέαμα! Reviewed by masha on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.