Τέλος στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το "Epsilon"
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη διακοπή της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια....

Και ξαφνικά, ενημερωθήκαμε μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινούλι”, ότι η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το Epsilon αποτελεί παρελθόν! Η Σπυριδούλα Τριάντου ενημέρωσε πως: «Θέλω να σας πω ότι η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό Epsilon. Μια συνεργασία που ολοκληρώθηκε, καθώς ο σταθμός ανήγγειλε αυτή τη διακοπή».

Μερικά λεπτά αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι:

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV  ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Σίγουρα δεν πρόκειται για απόφαση – έκπληξη, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις -το Epsilon έστειλε επιστολή απαγόρευσης στο ΕΓΩ!WEEKLY που ζητούσε να μην δημοσιευθεί η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό και η παρουσιάστρια έστειλε δική της επιστολή όπου ζητούσε το κανάλι ν’ αποσύρει αυθημερόν τη δική του επιστολή- ήταν θέμα χρόνου η λήξη της συνεργασίας τους.
Τέλος στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το "Epsilon" Τέλος στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το "Epsilon" Reviewed by masha on 12:07 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.