ΑΥΤΟΣ είναι ο κλάδος που έχει "πεθάνει" με την κρίση...




Κάνοντας μια βόλτα στις άλλοτε γεμάτες μέχρι να "σκάσουν" μάντρες με φορτηγά....
στον Ασπρόπυργο, βλέπεις πως η κρίση έχει επηρεάσει τον κλάδο αυτόν αισθητά. Τα φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα, τρόφιμα και γενικά κάθε τι φαγώσιμο, δουλεύουν κανονικά αφού χρειάζονται για εφοδιασμό των supermarkets αλλά και των ελάχιστων πλέον εταιρειών τροφίμων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Τα φορτηγά με μεταφορές αυτοκινήτων, οικοδομικών υλικών κλπ έχουν "πεθάνει". Η οικονομική κρίση έχει συμβάλλει σε αυτό καθώς τον τελευταίο καιρό σχεδόν κανείς δεν αγοράζει αμάξι ή δεν χτίζει σπίτι. Κατα συνέπεια, λοιπόν, διάφορες εταιρείες μεταφορών υπολειτουργούν ή το έχουν ρίξει οι οδηγοί τους σε άλλες δουλειές προκειμένου να μη μείνουν άνεργοι.

Κάποτε αν είχες ένα φορτηγό, αποκτούσες λεφτά και αυτό το ξέρουν οι ιδιοκτήτες που πρόλαβαν τις καλές εποχές και έφτιαξαν ολόκληρα σπίτια και περιουσίες από τα φορτηγά. Πλέον όμως, είναι ένας "πεθαμένος" κλάδος όπου οι ιδιοκτήτες πληρώνουν πλήθος φόρων με ελάχιστα έσοδα και κατά συνέπεια και οι οδηγοί πληρώνονται ελάχιστα για να οδηγούν σε εσωτερικό και εξωτερικό, μένοντας επί μέρες στο δρόμο, με όλους τους κινδύνους που κρύβει αυτό το επάγγελμα, για ένα βασικό ίσως μισθό.
ΑΥΤΟΣ είναι ο κλάδος που έχει "πεθάνει" με την κρίση... ΑΥΤΟΣ είναι ο κλάδος που έχει "πεθάνει" με την κρίση... Reviewed by masha on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.