Οι φίλοι πρέπει να (με) μοιράζονται στο γ@μησι

sp3234
Έφτιαξα ένα από τα τσιγάρα του Χάρη, γδύθηκα και έκατσα στον καναπέ. Το λάπτοπ είχε μείνει συνδεδεμένο στην τηλεόραση από το προηγούμενο βράδυ, που παίζαμε με το Χάρη, και μία από τις καρτέλες ήταν το site με τις τσόντες. Μιας και θα ήμουν μόνη όλο το απόγευμα, αποφάσισα να αξιοποιήσω το χρόνο μου για ξεκάθαρη, ατομική διασκέδαση, το τσιγάρο, μία ερωτική ταινία και το μουνάκι μου.

Ψάχνοντας τα βίντεο, έπεσα σε κάποιο που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Στην αρχή με τράβηξαν τα σώματα των πρωταγωνιστών και η κοπέλα που, παρότι σίγουρα κάτι είχε πειράξει, φαινόταν ακόμα αρκετά φυσική. Επίσης, ήταν από τις ταινίες «με υπόθεση» που γενικά τις προτιμώ. Απ’ όσα καταλάβαινα από τις προφορές τους, ήταν τέσσερις φίλοι και η κοπέλα ήταν η σχέση του ενός, αλλά οι άλλοι τρεις ήταν οι πρώην της. Τα αγόρια μιλούσαν για τις ικανότητές της στο κρεβάτι, μπροστά στο αγόρι της, που συμμετείχε πρόθυμα στη συζήτηση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν εκείνος που έριξε την ιδέα να θυμηθούν τα παλιά. Σε λίγο, η κοπέλα ήταν στην μέση γονατιστή, με τους τέσσερις καυλωμένους φίλους να την έχουν κυκλώσει. Τη μοιράζονταν και την μπούκωναν με την σειρά, ακόμα και ο γκόμενός της περίμενε την σειρά του για να τον πάρει στο στόμα της, μέχρι να τον αφήσει για να προχωρήσει στον φίλο του. Σε λίγο η κοπέλα ήταν στα 4 και αυτοί την πάσαραν μεταξύ τους κι εμένα το χέρι μου ήταν στην κλειτορίδα μου. Είχα φτιαχτεί απίστευτα και είχα απελευθερωθεί τελείως. Ο γκόμενός της έβλεπε, την έπαιρνε στη σειρά του και μετά έδινε τις τρύπες της κοπέλας του στον επόμενο φίλο του, λες και δεν έτρεχε τίποτα. Εκείνη το απολάμβανε και φώναζε τόσο που εγώ δεν άκουσα ποτέ τα κλειδιά στην πόρτα και κατάλαβα ότι η πόρτα είχε ανοίξει μόνο όταν έκλεισε.

Στο διάδρομο στεκόταν ο Χάρης, ο δικός μου, και οι δύο φίλοι του, ο Άντι και ο Γιάννης. Όπως καθόμουν στην γωνία του καναπέ, θα μπορούσαν εύκολα να αντιληφθούν πως είμαι γυμνή, χωρίς όμως να βλέπουν λεπτομέρειες. Εκτός αν αποφάσιζα να τεντωθώ μπροστά για να κλείσω τον ήχο και την εικόνα, που τώρα έδειχνε την τύπισσα να στάζει σπέρμα, εγκλωβισμένη ανάμεσα σε τέσσερις πούτσες.


- Ωχ! Συγγνώμη! έκανε ο Χάρης Ξέχασα να πάρω λεφτά και έπρεπε να γυρίσουμε! Θα φύγουμε αμέσως.

Ο Χάρης πήγε μέσα να φέρει τα λεφτά, αλλά ο Άντι και ο Γιάννης έμειναν να στέκονται εκεί. Τα παιδιά τα ήξερα, διαβάστε την συνέχεια εδώ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...
loading...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

Οι φίλοι πρέπει να (με) μοιράζονται στο γ@μησι Οι φίλοι πρέπει να (με) μοιράζονται στο γ@μησι Reviewed by masha on 7:57 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. This is how my acquaintance Wesley Virgin's biography starts with this shocking and controversial VIDEO.

    Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "mind control" secrets that the CIA and others used to get whatever they want.

    These are the EXACT same methods many famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become wealthy and famous.

    You probably know how you only use 10% of your brain.

    That's because most of your brain's power is UNTAPPED.

    Perhaps this thought has even taken place IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while riding an unregistered, beat-up trash bucket of a car with a suspended license and with $3.20 in his bank account.

    "I'm absolutely fed up with going through life check to check! Why can't I become successful?"

    You've been a part of those those questions, isn't it so?

    Your success story is waiting to happen. All you have to do is in YOURSELF.

    Take Action Now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.