Η παρτουζιάρα θεία μου

theia
Η ιστορία μου ξεκινάει πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν στο γυμνάσιο, περίπου 16 χρονών. Τώρα είμαι 34. Μόλις πριν έναν χρόνο είχα καταλάβει τι έπαιζε με το σώμα μου και έβλεπα την πούτσα μου να μεγαλώνει και να βγάζει τρίχες. Είχα φίλους από τη γειτονιά που κάναμε πολύ παρέα και ήταν δυο χρόνια μεγαλύτεροι από εμένα και αυτή ξέρανε να παίζουν με την πούτσα τους και έτσι με έβαλαν και μένα στα κόλπα που δεν ήξερα. Ο Θοδωρής, ο Νίκος και ο Τάσος, ήταν οι φίλοι μου, κάναμε πολύ παρέα και όλη μέρα ήμασταν έξω και παίζαμε. Μια μέρα οι γονείς του Θοδωρή λείπανε και μας κάλεσε να πάμε σπίτι του να δούμε μια ταινία το απόγευμα. Εγώ, ο πιο μικρός και αθώος, νόμιζα ότι θα δούμε κανένα παιδικό ή πολεμικό έργο, αλλά αυτός εννοούσε τσόντα. Τέλος πάντων πάμε σπίτι του, βάζει την ταινία και βλέπω κάτι γυναίκες, στην αρχή ντυμένες. Λέω… "τι είναι αυτό;" και μου απαντάει ο Θοδωρής "θα δεις σε λίγο".

Ξαφνικά αρχίζουν τα γαμήσια στην τσόντα και έχω πάθει πλάκα, πρώτη φορά έβλεπα τσόντα. Οι άλλοι είχαν ξαναδεί και άρχισαν να καυλώνουν. Λέει ο Θοδωρής:

-    Άντε βγάλτε τα να τον παίξουμε.

Εγώ δεν κατάλαβα, αλλά βλέπω τους άλλους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να πιάνουν τις πούτσες τους. Εγώ έχω μείνει άναυδος.

-    Άντε μου λέει… βγαλ' τον έξω να τον παίξεις, μου λέει ο Θοδωρής.

-    Δεν ξέρω, του λέω, δεν το έχω ξανακάνει.

-    Θα δεις, μου λέει  ο Θοδωρής, θα κάνεις ότι κάνουμε κι εμείς, θα πιάσεις την πούτσα σου και θα την κάνεις πάνω κάτω μέχρι να χύσεις.

-    Και πως θα καταλάβω ότι χύνω;… ρωτάω.

-    Θα σου έρθει μια ευχάριστη αίσθηση από κάτω, μου λέει ο Θοδωρής.

Ξεκινάμε και οι τέσσερις και τον παίζουμε με την τσόντα. Οι φίλοι μου ήξεραν πως και ήταν ποιο άνετοι. Έβλεπα να τρομπάρουν τις πούτσες τους που ήταν πολύ μεγάλες, του Θοδωρή μεγάλη χοντρή και μαυριδερή, του Τάσου λεπτή και μακριά και του Νίκου μεγάλη με φυσιολογικό πάχος. Η πιο μεγάλη πρέπει να ήταν του Θοδωρή. Την έπαιζε με τα δυο χέρια και περίσσευε κι άλλο. Καθώς τον παίζαμε λέγανε μαλακίες, ποτέ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...
loading...
Επίσκ.σε ιστότ. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...
Η παρτουζιάρα θεία μου Η παρτουζιάρα θεία μου Reviewed by masha on 9:18 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

    And earning money online using it is as easy as 1..2..3!

    It's super easy how it works...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

    Do you want to start making profits??

    The solution is right here

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.